Header

Inschrijven

Inschrijven

Academie der Toverkunsten 3

Academie der Toverkunsten 3 is 21, 22 & 23 in februari 2020 in Scoutcentrum Het Kruithuis te Delft. Hierbij zitten 2 overdekte overnachtingen, 2 keer ontbijt, lunch en warme maaltijd en het lenen van een stropdas van jouw afdeling bij inbegrepen.
Inschrijving is pas compleet na de betaling van het inschrijfgeld. Pas daarna wordt jouw plek gereserveerd. Er zijn 45 spelersplekken en 15 NPC-plekken. Wanneer deze vol zijn mag je op de wachtlijst. Inschrijven als NPC kan alleen in overleg met de spelleiding. Wanneer je inschrijving is afgerond krijg je hiervan een bevestiging.


Klik hier om je in te schrijven


De voorinschrijving is tot en met 31 december 2019. Hierna zullen alle prijzen met €10,- stijgen.
Vanaf 1 januari worden alle inschrijvingen verzilverd. Dit houdt in dat we er vanuit gaan dat je komt. Mocht je toch niet komen, dan kunnen we niet garanderen dat je je inschrijfgeld terug kunt krijgen.
De inschrijving is pas compleet als het inschrijfgeld en lidmaatschapsgeld is betaald.  Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt naar NL77 BUNQ 2041 0032 27 ten name van Project M. Vermeld in de beschrijving jouw OC naam, IC naam of NPC en het evenement. Bijvoorbeeld: Piet Jansen wilt naar Academie der Toverkunsten 1 komen met het personage Albrecht Merdue. In de beschrijving van zijn betaling staat dus: Piet Jansen, Albrecht Merdue, Academie der Toverkunsten 1.