Header

Inschrijven

Inschrijven

Aankomende evenementen:

  1. Kerst met Project M
  2. Academie der Toverkunsten V - 10, 11 & 12 februari

Lees hier onder meer over alle evenementen:

Let op! Tijdens de Algemene Leden Vergadering in 2021 is er besloten dat Project M een 18+ LARP gaat worden. Er is gekozen voor een overgangsperiode. Spelers die naar AdT4 komen die 16+ zijn mogen wel naar AdT5 komen als ze nog geen 18+ zijn, verder is de vereniging 18+.
Door het verplaatsen van AdT4 lopen nu 18+ evenementen voor op AdT4. Dus hierbij een overzicht:
- Expeditie 7 is absoluut 18+. We gaan hier plot neer zetten wat mysterieus en eng is. Er gaat ook in de nacht gespeeld worden.
- Carabas Gala is 18+, maar we willen misschien wel een uitzondering maken. Wil je naar dit evenement komen en ben je 16+? Stuur dan even een email naar secretaris.projectm@gmail.com. Dan kunnen we praten over het soort plot wat we gaan neerzetten en wat je kan verwachten.

 


Kerst met Project M:
17 december

Zoals velen van jullie al weten vieren we dit jaar weer Kerst met Project M! Dit is de laatste herinnering om je in te schrijven. Zondag om 9 uur in de ochtend zullen de inschrijvingen sluiten en kan je niet meer mee doen.
!Let op! Je kan alleen mee doen met dit evenement als je al een keer op een evenement bent geweest.

Voor de mensen die niet weten wat het precies inhoud:
Dit evenement is een kleine samenkomst In Karakter! (Dus IC)
Je krijgt een lootje met iemand zijn/haar ingevulde informatie. Voor die persoon koop je een klein cadeautje tussen de 5 en 10 euro.
Op 17 december komen we rond de namiddag bij elkaar en gaan we de cadeautjes openen. Deze cadeautjes moeten simpel zijn en het dus niet toegestaan om naar het SL team te gaan voor vragen wat wel/niet mag.

Denk je: dit is leuk, simpel en gezellig. Kom dan ook mee doen!
https://forms.gle/wS48V6sxPt2watQB8
Schrijf je snel in ❤

 


Academie der Toverkunsten V:
10, 11 & 12 februari

Beste leden,
Gisteren is de alv geweest en we zijn blij dat we jullie stemmen daar hebben mogen horen.
We hebben met elkaar kunnen brainstormen en we zijn samen tot de volgende oplossing gekomen.:

- De jaarlijkse contributie gaat verhoogt worden van 10 naar 20 euro.

Verder gaan de kosten van Academie als volgt omhoog:

- De crew gaat 40% meer betalen van 25 euro naar 35.
- NPCS gaan 35% omhoog van 45 naar 60.
- Spelers gaan 20% omhoog van 75 naar 90 euro.

Doordat we dit jaar laat onze inschrijvingen open doen zullen we ons alleen houden aan deze prijzen en geen poortprijs hanteren zoals voorgaande jaren.

Daarnaast gaan we de sponsortickets invoeren zodat het ook voor mensen met een kleine beurs haalbaar blijft om te komen.

1. Je kan ervoor kiezen om 25 euro meer te betalen. Dit geld gaat in een apart potje speciaal voor mensen die het nu niet kunnen betalen.

2. Je kan aangeven bij inschrijven niet het volledige bedrag te kunnen betalen en krijgt korting van 25 euro.

Maar om dit mogelijk te maken moeten er wat aanpassingen gedaan worden aan het systeem. Paul is daar vandaag keihard mee bezig en we hopen dat we vanavond de inschrijvingen open kunnen zetten. Uiteraard sturen we bericht uit wanneer dit zover is.


Het evenement zal gehouden worden in Scoutcentrum Het Kruithuis te Delft. Hierbij zitten 2 overdekte overnachtingen, 2 keer ontbijt, lunch en warme maaltijd en het lenen van een stropdas van jouw afdeling bij inbegrepen.
Inschrijving is pas compleet na de betaling van het inschrijfgeld. Pas daarna wordt jouw plek gereserveerd. Er zijn 43 spelersplekken en 15 NPC-plekken. Wanneer deze vol zijn mag je op de wachtlijst. Inschrijven als NPC kan alleen in overleg met de spelleiding. Wanneer je inschrijving is afgerond krijg je hiervan een bevestiging.

Vanaf heden gaan we ook te werk met een nieuw inschrijf-systeem. Dit houd in dat je je niet meer inschrijft via een google-formulier, maar via www.systeemprojectmlarp.nl. Je mag alleen mee doen aan deze expeditie als je personage is goedgekeurd door de spelleiding en je je correct hebt ingeschreven (dus met betaling). Hier hoor je een email over te krijgen. Is dat niet gebeurd? Stuur dan onze geweldige secretaris even een mailtje: secretaris.projectm@gmail.com

De voorinschrijving zijn open van 27 november (avond) tot en met 8 februari.
Vanaf 1 januari worden alle inschrijvingen verzilverd. Dit houdt in dat we er vanuit gaan dat je komt. Mocht je toch niet komen, dan kunnen we niet garanderen dat je je inschrijfgeld terug kunt krijgen.
De inschrijving is pas compleet als het inschrijfgeld en lidmaatschapsgeld is betaald. 

Mits de betaling via het systeem niet lukt kan het ook handmatig worden overgemaakt naar NL77 BUNQ 2041 0032 27 ten name van Project M. Vermeld in de beschrijving jouw OC naam, IC naam of NPC en het evenement.
Bijvoorbeeld: Piet Jansen wilt naar Academie der Toverkunsten 1 komen met het personage Albrecht Merdue. In de beschrijving van zijn betaling staat dus: Piet Jansen, Albrecht Merdue, Academie der Toverkunsten 1.

Voor meer informatie over het evenement:

 


Leeftijds verandering AdT 5 - 2023

Beste iedereen,

Zoals jullie hebben gehoord bij de ALV zijn we van plan Project M een 18+ LARP te maken. Samen met onze leden hebben we afgesproken dit met een overgangsperiode te doen. 

De overgangsperiode houd in dat we bij AdT4 in 2022 nog 16jarigen toestaan. Vanaf 2023, bij AdT5, wordt Project M een 18+ LARP met uitzondering van de 16 jarigen die al mee hebben gedaan in 2022 en dus nu 17 jaar oud zijn.

Wij willen met dit bericht jullie goed informeren, maar ook 16 jarigen aansporen om zich toch in te schrijven!

Zien wij jullie ook bij AdT4?