Instinct, moed & creativiteit

Afdeling Carabas

 

Carabassers over hun afdeling:

Carabas is verreweg de leukste afdeling die staat voor moed, creativiteit en intuïtie maar vooral ook voor gezelligheid! We zijn fanatiek en niet bang voor avontuur. We houden ook zeker van een feestje zo nu en dan. En als er iemand hulp nodig heeft staat heel Carabas voor je klaar. Regels breken we alleen in stijl en we hebben leden in alle studies. Mocht je ons zoeken; Allemaal dragen we met trots onze oranje dassen en roepen we met regelmaat: CARABAS CARABAS CARABAS door de gehele school.”


Carabas
De studenten en afdelingshoofd van Carabas

De afdeling

Banner Carabas

Carabas met de kleuren oranje en zwart in hun banier dragen de Lynx als symbool. Hun idealen zijn Instinct, Moed en Creativiteit en Caspar Carabas, een van de oprichters van de Academie der Toverkunsten, was het eerste afdelingshoofd.

De studenten van Carabas zijn, zoals ze zelf al beschrijven, gemakkelijk te herkennen aan hun oranje stropdas en, volgens studenten van andere afdelingen, hun af en toe luidruchtige aanwezigheid. Maar ze worden ook zeker gewaardeerd door hun medestudenten als een groep fijne en creatieve mensen die absoluut bijdragen aan de fijne sfeer op de Academie. Ze organiseren met de regelmaat van de klok (pyama-)feestjes en ze regelden een prachtig gala toen ze de afdelingsbeker hadden gewonnen.


Kleuren C

Speciale vermeldingen

2019-2020: Winnaar Afdelingsbeker

2021-2022: Winnaar Afdelingsbeker

2022-2023: Winnaar Afdelingsbeker

2023-2024: Winnaar Afdelingsbeker

Blijf op de hoogte van nieuwe evenementen

Wij publiceren regelmatig nieuwsbrieven waarin alles wat er leeft binnen de vereniging aan bod komt. Als je op de hoogte wil blijven van nieuwe ontwikkelingen en als eerst mee wil krijgen wat er wanneer georganiseerd gaat worden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Klik hier om je aan te melden!