Header

Wizard LARP

Wat is LARP?

LARP, ofwel Live Action Role Playing, is de meest realistische vorm van rollenspel die er is. Het is een soort toneelspel waarin jij, samen met je medespelers, het verloop bepaalt. Het allerbelangrijkste aan LARP is dat je het leuk houdt voor jezelf en je medespelers. Als je niet zeker weet of iemand zich comfortabel voelt bij bepaalde acties, vraag het dan even van tevoren.

Je kan alles doen wat je altijd hebt willen doen! Achterhalen wat is het levensverhaal is van het schoolhoofd? Uitvinden hoe het zit met die vreemde groep Lucentia? Bezoekje brengen aan het magische ministerie? Iemand veranderen in een kikker? Waarom niet? De enige grenzen liggen bij jou fantasie (en het budget van de vereniging). Helemaal bij Project M, waar we een magische setting neerzetten die meer te maken heeft met ontdekken en roleplayen en minder met het deel van LARP dat met wapens te maken heeft.

Wat is nog het leukste van dit alles? Je mag helemaal zelf verzinnen wat voor mens of persoon jij bent! Iemand die zijn hele leven in het bos leeft en alle soorten kruiden herkent? Leuk! Heb jij familie in het ministerie en ben jij in opleiding om er later te werken? Spannend! Misschien ben jij op zoek naar avontuur en ben je een magische boom die praat tegengekomen? Uitdagend, maar niet onmogelijk.
 

Kan ik meedoen zonder LARPervaring?

Maar natuurlijk! Alle evenementen van Project M zijn toegankelijk voor mensen zonder LARPervaring. Ga het vooral doen en ervaren. Als je hulp nodig hebt of je hebt een vraag, dan staat er altijd iemand van de organisatie klaar om te helpen. Je kan altijd een mail sturen of ons contacteren via de Facebookpagina of deze website.