Header

Prijzen

Academie der Toverkunsten

NPC's mogen alleen mee doen op uitnodiging. Dit is omdat we maar een maximum aantal plekken hebben. Als je geïntresseerd bent, stuur dan een mail naar spelleiding.projectm@gmail.com

Afgelopen ALV hebben we nieuwe prijzen besproken voor AdT. 
- De crewprijs gaat 40% omhoog. De nieuwe prijs is hierdoor: 
€35,-
- NPCS gaan 35% omhoog. De nieuwe prijs is hierdoor: €60,-
- Spelers gaan 20% omhoog. De nieuwe prijs is hierdoor: €90,-

Bij de prijs zit inbegrepen: 2 overnachtingen in het gebouw op een bed inclusief matras, toilet en douche, 2 keer ontbijt, 2 keer lunch, een broodmaaltijd op de eerste avond en een warme maaltijd op de tweede avond, het lenen van een stropdas van jouw afdeling en natuurlijk een hoop mooi spel.

De voorinschrijvingen sluiten op 31 december. Vanaf 1 januari wordt je inschrijving verzilverd.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Project M bedraagt €20,- Spelers en NPC’s dienen jaarlijks lidmaatschap te betalen. Een deelnemer moet lid zijn om mee te mogen doen aan een evenement.

Expeditie

Dit is een normale expeditie in het bos, waar geen gebouw bij inbegrepen is. Prijzen kunnen variëren per expeditie.

Prijs voor een NPC: €N.B.T,-

Prijs voor een speler: €N.B.T,-

Bij de prijs zit inbegrepen: Lunch en het lenen van een stropdas van jouw afdeling als dit nodig is.

Betalen

Na betaling van is je inschrijving afgerond en wordt jouw plaats voor je gereserveerd.

Indien het betalen voor een evenement niet lukt via het systeem kan je het bedrag ook handmatig overgemaken naar NL77 BUNQ 2041 0032 27 ten name van Project M. Vermeld in de beschrijving jou OC naam, IC naam of NPC en het evenement. Bijvoorbeeld: Piet Jansen wilt naar Academie der Toverkunsten 3 komen met het personage Albrecht Merdue. In de beschrijving van zijn betaling staat dus: Piet Jansen, Albrecht Merdue, Academie der Toverkunsten 3.

Verzilvering van de inschrijving

Bij de Academie der Toverkunsten zal de inschrijving na het sluiten van de voorinschrijving worden verzilverd. Er wordt dan vanuit gegaan dat je komt. Mocht je toch niet kunnen, dan kan er geen garantie worden gegeven in de teruggaaf van het inschrijvingsgeld.