Header

In de krant

Ook Magisch Nederland heeft verschillende kranten, met elk hun eigen blik op de gebeurtenissen in de wereld. Lees hieronder wat ze te melden hebben.

Grote personeelswissel op Academie der Toverkunsten

woensdag 27 oktober 2021
Rogier Wijngaards, de Kolderkrant

Volgens recente geruchten zijn Du Nord en Vogelaar niet de enige docenten die afscheid genomen hebben van de Academie der Toverkunsten. In de tijd dat de Academie dicht was zijn er in totaal vijf docenten gestopt. Naast Runenleer en Monsterologie krijgen de leerlingen binnenkort ook nieuwe docenten voor Astronomie, Drankenkunde, en Transfiguratie.

Lees verder...
Vogelaar en Du Nord zetten ontdekkingsreis voort

woensdag 27 oktober 2021
Lieke Nijveldt, De Postduif

De heren Vogelaar en Du Nord zullen niet terugkeren naar de Academie der Toverkunsten. Dit is officieel bekend gemaakt kort na het nieuws dat de Academie binnenkort haar deuren weer zal openen.

Lees verder...
Nieuw op de radio: 'De Spreekbuys'

maandag 16 augustus 2021
Ewoud Jansen, Goede Dag

Het Cultuurfonds introduceert binnenkort in samenwerking met de Ministeries van Communicatie, Educatie en Onderzoek een nieuw radioprogramma voor de staatsburgers van Magisch Nederland op de Nationale Culturele Omroep (NCO): ‘De Spreekbuys’.

Lees verder...
Livander College voor Magische Studies opent haar deuren

zaterdag 24 juli 2021
Heleen Verhoef, Nieuws Exclusief
Nieuws_Exclusief

Onveilige gebeurtenissen op de Academie der Toverkunsten sporen aan tot verandering. Vanuit de de politieke partijen kwam de roep dat het goed zou zijn voor Magisch Nederland als er meerdere hogescholen geopend zouden worden. Aan deze roep wordt nu gehoor gegeven door de oprichting van het Livander College voor Magische Studies.
 

Lees verder...
Sjevs Spreukjes: Magnifique Magie

zondag 4 juli 2021
Advertentie, De Postduif

Bent u nog steeds niet overtuigd om uw spreuken van Sjevs Spreukjes te halen? Laat u zich direct overhalen door de verhalen van deze uiterst tevreden kranten!

Lees verder...
Vervolg op de mysterieuze posters

dinsdag 25 mei 2021
Ronald Groentje, de Kolderkrant

Op 24 maart plaatste het Combattantenbureau een oproep aan heel Magisch Nederland over een mysterieuze poster. Deze poster was uit het niets verschenen op de Academie der Toverkunsten. Ook leek het via een speciale rune een document met een speciale code te bevatten. Er zijn vele vragen. Wat staat er in het gecodeerde bericht? Wie zit er achter deze poster?  Waarom is alles zo geheimzinnig? En waarom vraagt het CbMN de burger om hulp? Lees hier de antwoorden!

Lees verder...
Een kijkje in de gebeurtenissen op de Academie der Toverkunsten

maandag 19 april 2021
Jennifer de Graaf, Goede Dag

De Academie der Toverkunsten is nu alweer een paar jaar open en je zou denken dat na zo’n tijd de gemoederen wel zouden bedaren, maar niks is minder waar. Afgelopen kerst heb ik een kijkje kunnen krijgen in de gesprekken en gebeurtenissen op de Academie en jullie zullen er van versteld staan wat er allemaal is voorgevallen in de afgelopen jaren daar.

Lees verder...
Academie gevandaliseerd door onbekende groep

woensdag 24 maart 2021

Delft - Sinds Donderdagavond zijn de conciërges van de Academie der Toverkunsten bezig met het verwijderen van een grote hoeveelheid posters die er op mysterieuze wijze zijn geplaatst. Het CbMN is momenteel op zoek naar de daders.

Lees verder...
Dear Students of the Academie der Toverkunsten

zondag 28 februari 2021
English Heritage

Dear students of the Academie der Toverkunsten,
Have you ever wandered through the grasslands in Southern England? Have you seen the tall standing stones of Stonehenge? Have you ever fully experienced the sights of the old city of Amesbury? If you answer no to all of these questions, then we have the deal for you!

Lees verder...
De vooruitzichten van het nieuwe kabinet

maandag 15 februari 2021
Karel Brinkmann, Nieuws Exclusief

De eerste maand van het nieuwe kabinet onder Minister President Albrecht Merdue en zijn rechterhand Madelein Blaam is voltrokken. De fundering van de grootste plannen zijn van start gegaan. Het is de eerste keer dat het kabinet bijna volledig uit partijleden van de Partij voor Meer Magie bestaat en dit is goed terug te zien in de weg die het in heeft ingeslagen.

Lees verder...
1 2 3 »