Wat gebeurt er in Magisch Nederland?

Krantenstukjes

Ook in Magisch Nederland vind je verschillende kranten, die elk op hun eigen manier het nieuws brengen.

Hieronder staat een selectie van de belangrijkste artikelen

 


 

Magisch Nederland geplunderd!

maandag 20 mei 2024
Ellis van Wonderen
Goededag

Bicker - Nu de rust eindelijk weer is teruggekeerd in Magisch Nederland, is het tijd om de rekening op te maken van de anderhalf jaar burgeroorlog. En dat zijn cijfers die veel mensen van hun stoel zullen doen rollen!

Lees verder...

Frederik M. opgepakt

vrijdag 22 maart 2024
Heleen Verhoef
Nieuws_Exclusief

Bicker - Zojuist is bekendgemaakt dat de Verenigde Ministeries van Veiligheid Frederik M. op hebben laten pakken op verdenking van gijzeling en geestbeïnvloedende magie. Een aantal weken geleden werd Joris Tjiessen, ook wel bekend als Grote Pier, opnieuw gevangengenomen, nadat hij uit de kelder van M. was bevrijd.

Lees verder...

LUCENTIA VERDREVEN!!

dinsdag 20 februari 2024
Jennifer de Graaf
Goededag

Bicker - De rookwolken zijn nog maar net opgetrokken maar overal op de straten van Magisch Nederland lopen mensen rond met blijde gezichten. De gevels hangen vol met de vlag van Magisch Nederland en er klinkt blije muziek uit de huizen. Iedereen is intussen op de hoogte: LUCENTIA IS VERSLAGEN!!Lees verder...

Einde van de oorlog in zicht

donderdag 15 februari 2024
Zander Zwartwater
Postduif

Lupar- De kleine vrije stad is drukker dan ooit. Lucentianten van heel Magisch Nederland komen er samen. Ze zijn optimistisch en maken zich klaar voor het einde van de oorlog. Als het aan de Nieuwe Geuzen ligt wordt het een vreedzaam einde. Het is daarnaast nog niet te laat om een familie af te zweren. Ook is er verwonderlijk nieuws over Grote Pier.Lees verder...

Een Nieuwe Ster aan de Sterrenhemel?

vrijdag 9 februari 2024
Amber Groenewoud
Postduif

Bicker - Op alle kijkschermen was het te zien: een uitzending waarin een oude man in een kale ruimte Lucentia oproept om te stoppen. Maar wie was deze man? Uw verslaggever zoekt het uit.

Lees verder...

Komt dat zien! Een uitzonderlijk programma!

dinsdag 6 februari 2024
Gerard Quantibus
Nieuws_Exclusief

Bicker - Vrijdag 9 februari, om acht uur in de avond, zal voor iedereen een bijzonder programma te zien zijn op het Kijkscherm. Dit wordt éénmalig uitgezonden en is gratis te zien voor iedereen.

Lees verder...

De strijd om Magisch Nederland verplaatst zich

vrijdag 2 februari 2024
Ellis van Wonder
Goededag

Den Hort - Het is behoorlijk geruisloos gegaan, maar in een paar weken is Den Hort van een stad onder de vleugels van de Ministeries overgegaan in een Vrije stad. Hetzelfde geldt voor Drimmeloord, waardoor het College der Elementen moest verhuizen naar Bicker.Lees verder...

Meest gruwelijke moord door Lucentia

zondag 28 januari 2024
Karel Brinkman
Nieuws_Exclusief

Gouberg - Twee dagen geleden is G. Merdue vermoord gevonden. Een voorbijganger heeft hem aangetroffen bij de poort toen deze op weg was naar zijn werk. Een van onze verslaggevers was als eerste ter plaatse en heeft de vinder meteen kunnen interviewen.

[Leeswaarschuwing: er kunnen stukken tekst in staan die als gruwelijk opgevat kunnen worden]

Lees verder...

Kopstukken

vrijdag 19 januari 2024
Karel Kletter
Kolderkrant

U kent ze natuurlijk al. De zeven families, de top van Lucentia, de mysterieuze Kenau en Hugenoot. De laatste tijd gaat het veel over ze. Maar er zijn ook heel veel vragen. Wij van de Kolderkrant gaan tot het uiterste om u op de hoogte te houden van wat ze doen. In dit artikel leest u weer een paar primeurs over het doen en laten van deze echte Kopstukken.

 Lees verder...

Aarepoort bouwt weer op

vrijdag 12 januari 2024
Lieke Nijveld
Postduif

Aarepoort - Een jaar geleden was het nog een enorme puinhoop in Aarepoort. Zoals u misschien nog weet, streden toen Lucentia en de Combattanten van het CbMN, over de hoofden van de bevolking, om de toegang tot de Witte Waterweg. Uw verslaggever keerde na ruim een half jaar terug naar de stad om te zien hoe het er nu gaat.Lees verder...

1 2 3 4 5 6 »

RSS kanaal

Beschikbaar RSS kanaal
Content Items

Blijf op de hoogte van nieuwe evenementen

Wij publiceren regelmatig nieuwsbrieven waarin alles wat er leeft binnen de vereniging aan bod komt. Als je op de hoogte wil blijven van nieuwe ontwikkelingen en als eerst mee wil krijgen wat er wanneer georganiseerd gaat worden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Klik hier om je aan te melden!