Evenementen
van Project M


Vereniging Project M organiseert wizard LARP evenementen voor iedereen van 18 jaar en ouder.
Deze evenementen spelen zich af in Magisch Nederland, een schaduwstaat waarin magie
de normaalste zaak van de wereld is.

 

 

 

Project M organiseert gedurende het jaar meerdere evenementen. Deze spelen zich allemaal af in Magisch Nederland, maar niet per se op de Academie. Zo zijn er expedities en gala's op bijzondere locaties of gaan we op stap naar het buitenland via een online-evenement.

 

Hieronder de verschillende evenementen op een rijtje:

Academie der Toverkunsten

Kruithuis
Het Kruithuis in Delft

Dit is het hoofdevenement van Project M. Het spel begint op vrijdagavond en gaat door tot en met  zondagmiddag. Er zijn twee hoofdevenementen per jaar. In de zomer is het eerste semester van het schooljaar, in februari het tweede. 

Deze evenementen vinden plaats op Scoutcentrum Kruithuis te Delft. Klik hier voor meer informatie over de locatie.

We beginnen op vrijdagmiddag met de opbouw, waarna, na een eenvoudige avondmaaltijd, het spel van start gaat. We beginnen met de selectie van de nieuwe leerlingen. Op zaterdag en zondag worden er lessen gegeven van 9:00 tot 14:25. Daarna is er tijd om huiswerk te maken. Het schooljaar wordt op zondag afgesloten met de diploma-uitreiking voor degenen die het vierde jaar hebben gehaald. Daarna is het tijd uit en ruimen we met alle aanwezigen de boel weer op.
Het evenement is inclusief maaltijden, koffie en thee en een slaapplek binnen.

NPC's mogen alleen mee doen op uitnodiging. Dit is omdat we maar een beperkt aantal plekken hebben. Stuur, als je geïnteresseerd bent, een mail naar de spelleidingExpeditie 9
Expeditie

Tijdens een expeditie kunnen studenten van de Academie voor één of twee dagen bij elkaar komen op een andere locatie dan de Academie.

De tijden en prijzen zijn afhankelijk van wat er precies georganiseerd wordt. Dit wordt zo snel mogelijk gecommuniceerd als de expeditie bekendgemaakt wordt.

 Speciale evenementen

Naast de expedities worden ook af en toe andere evenementen georganiseerd. Vaak is dit een vervolg op iets wat tijdens de Academie is gebeurd. Wat er per keer wordt gedaan zal van de situatie afhankelijk zijn. Tot nu toe hebben we de volgende evenementen al een of meer keer georganiseerd:

 

Gala. Dit is een evenement van één dag op een speciale locatie. Dit is meestal inclusief avondeten, dranken en snacks.

Diner. Dit is een evenement van één dag/avond op een speciale locatie. Dit is inclusief (avond)eten, dranken en snacks.

Secret Santa. Leerlingen van de Academie trekken lootjes en maken voor elkaar een pakje met een gedichtje of verhaaltje. Dit kan zowel online als live gedaan worden.

Online Evenement. Dit is een evenement voor één dagdeel op Discord.Blijf op de hoogte van nieuwe evenementen

Wij publiceren regelmatig nieuwsbrieven waarin alles wat er leeft binnen de vereniging aan bod komt. Als je op de hoogte wil blijven van nieuwe ontwikkelingen en als eerst mee wil krijgen wat er wanneer georganiseerd gaat worden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Klik hier om je aan te melden!