Wat kun je verwachten
bij Project M?


Vereniging Project M organiseert wizard LARP evenementen voor iedereen van 18 jaar en ouder.
Deze evenementen spelen zich af in Magisch Nederland, een schaduwstaat waarin magie
de normaalste zaak van de wereld is.

 

 

 

Wat kun je verwachten als je deelneemt aan een activiteit van Project M?

Al onze evenementen spelen zich af in Magisch Nederland, in hetzelfde jaar als het gewone leven zich afspeelt. Dit houdt dus in dat we in een moderne wereld spelen, waarin personages in min of meerdere mate op de hoogte zijn van het bestaan van computers, vliegtuigen en mobiele telefoons. Toch zal hier tijdens de evenementen niet veel mee gespeeld worden omdat het overgrote deel van de magiërs nog steeds op zichzelf is en zich niet bezig wil houden met de technische ontwikkelingen in Normaal Nederland. Dat hoeft ook niet, want magie is de normaalste zaak van de wereld, en voor veel dingen heb je geen ingewikkelde apparaten nodig als je met een toverstok om kunt gaan.

Onze hoofdevenementen vinden plaats in het Kruithuis in Delft, met overdekte slaapgelegenheden. Voor de andere evenementen zoeken we steeds een passende locatie. Dit kan een zaaltje zijn maar ook een scoutingterrein waar we dan overnachten in tenten bij een meerdaagse activiteit. Dit wordt altijd ruim op tijd gecommuniceerd.

Ook laten we vooraf altijd weten wat er allemaal inbegrepen is bij de prijs die je betaalt voor het evenement. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je eventueel zelf nog moet regelen.

Zodra de inschrijving open is kun je je aanmelden via het systeem.


Verwachtingen 1
Astrologieles in de torenkamer

Wat vragen we van jou?

Van jou verwachten we als organisatie dat je de moeite neemt om de informatie op de website door te lezen, zodat je bekend raakt met Magisch Nederland en de recente ontwikkelingen. Ook vinden we het leuk als je een achtergrondverhaal voor je personage bedenkt, waar de spelleiding dan eventueel op aan kan haken en je zo extra spel kan geven. 

We stellen weinig eisen aan je kleding en accessoires, behalve dat we je willen vragen om geen spijkerstof, shirts met opdruk en duidelijk plastic spullen te dragen. Mobiele telefoons zien we liever ook niet, maar magiërs die in Normaal Nederland zijn opgegroeid zouden er een bij zich kunnen dragen.Blijf op de hoogte van nieuwe evenementen

Wij publiceren regelmatig nieuwsbrieven waarin alles wat er leeft binnen de vereniging aan bod komt. Als je op de hoogte wil blijven van nieuwe ontwikkelingen en als eerst mee wil krijgen wat er wanneer georganiseerd gaat worden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Klik hier om je aan te melden!