Header

Downloads

Informatieboek Academie der Toverkunsten

Als je komt spelen op een evenement van Project M, dan is het handig als je het regelsysteem hebt doorgelezen. Ook voor het maken van je personage is het regelsysteem erg handig, want hierin word alles uitgelegd.

--Download--

 


Eigen verklaring Project M

Als je deel wil nemen aan een van de evenementen die Project M organiseert, wordt je gevraagd om een "Eigen Verklaring" in te vullen. Hierin kun je, per evenement, aangeven wie er in geval van nood gebeld moet worden en of je eventuele medische aandoeningen of allergieën hebt waar rekening mee moet worden gehouden.

--Download--

 


Meedoen Academie der Toverkunsten

Hierin kun je informatie vinden over hoe je je karakter kunt creëren en aankleden, hoe we omgaan met stelen (IC en OC), hoe je giffen kunt herkennen, wat er kan gebeuren tijdens een gevecht en wanneer je wel of niet overgaat.

--Download--

 


Meeneemlijst Academie der Toverkunsten

Je kunt je voorstellen dat je naar een toverschool andere spullen mee moet nemen dan naar een reguliere LARP. Daarom vind je hier een lijst met spullen die je al dan niet bij je moet hebben (en een aantal suggesties om je spel nog leuker te maken)

--Downloads--

 


Regelsysteem Academie der Toverkunsten

Om het spel goed te laten verlopen moeten we samen wat afspraken maken. Zo hebben we een aantal OC en IC calls en gebaren en een aantal andere regels opgesteld. Neem deze goed door zodat je weet wat je moet doen.

--Downloads--

 


Spelverloop Academie der Toverkunsten

Hier lees je hoe het eraan toe gaat op de Academie. Welke vakken er zijn, welke leerjaren en hoe de roosters eruit zien.

--Downloads--

 


Spreuken en Vaardigheden Academie der Toverkunsten

Elke opleiding en elk schooljaar heeft zijn eigen spreuken en vaardigheden. Als je de zaterdag voldoende lessen hebt gevolgd, beheers je aan het einde van de dag de spreuk en/of vaardigheid van je schooljaar. Kijk hier wat de verschillende spreuken en vaardigheden zijn.

--Downloads--