Leergierigheid, doorzettingsvermogen & ambitie

Afdeling Nieuwe Wegen

 

 

Nieuwe Weger’s over hun afdeling:

"Wat maakt Nieuwe Wegen zo’n leuke afdeling?
Wij doen dingen net even een beetje anders. De afdelingsbeker? Ach, die kan ons gestolen worden… Letterlijk. Wij houden van kennis, en het vergaren ervan. Ook als dat misschien niet altijd langs “de gebaande paden” gaat. Geen obstakel op onze weg te groot, wij geven niet op. Komt één van ons in de problemen, dan pluizen wij uit tot op de bodem, en als het puntje bij het paaltje komt, zijn wij er voor elkaar."Nieuwe Wegen
De studenten van Nieuwe Wegen

De afdeling

Banner NW

De kleuren van de afdeling Nieuwe Wegen zijn paars en brons en hun symbool is de Havik. De leerlingen blinken uit in Leergierigheid, Doorzettingsvermogen en Ambitie. Het eerste afdelingshoofd was Nienke Nieuwwegen, een van de oprichters van de Academie. 

De studenten van deze afdeling vormen over het algemeen een hechte groep, met een eigen tafel in de kantine. Ze zijn er niet vies van om hun afdelingsnaam letterlijk te nemen als er zaken geregeld moeten worden en de gewone methodes niet werken.
Hierdoor hebben ze zich ook al regelmatig in de nesten gewerkt, maar tot nu toe zonder al te grote gevolgen.

Paars-brons

Blijf op de hoogte van nieuwe evenementen

Wij publiceren regelmatig nieuwsbrieven waarin alles wat er leeft binnen de vereniging aan bod komt. Als je op de hoogte wil blijven van nieuwe ontwikkelingen en als eerst mee wil krijgen wat er wanneer georganiseerd gaat worden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Klik hier om je aan te melden!