Header

Thee & Toverij

Thee & Toverij

Welkom bij de crowdfundingsactie van 3 juni 2023.

Een magische high tea, dat was het idee waaruit deze crowdfundingsactie is ontstaan. Wij willen onze leden en andere geïnteresseerden een immersive experience aanbieden waarmee tegelijkertijd geld wordt ingezameld om Project M LARP te steunen.

Voor wie?

Iedereen kan meedoen met deze magische high tea. Hiervoor hoef je geen lid te zijn van Project M. Je kunt zoveel meedoen met het spel als je zelf wilt. Iedereen, van ervaren spelers tot mensen die liever wat meer toekijken, is dus welkom! Het is de bedoeling dat zowel beginners als ervaren bezoekers een magische ervaring krijgen.

Wat kun je verwachten?
In drie uur tijd worden er drie gangen geserveerd door het personeel van "Broodjes en Brouwsels". Ook is er onbeperkt thee, (fruit)water en limonade in verschillende smaken. De prachtige locatie wordt nog verder aangekleed en het is mogelijk om een toverstok mee te nemen of te huren (tegen een kleine meerprijs). Het "personeel" wordt gespeeld door onze vrijwilligers. Stuk voor stuk spelen ze een rol in het verhaal waar iedereen aan mee kan doen.

Let op: als je met minder dan 4 personen aanmeldt bestaat de kans dat je met andere mensen aan een tafel wordt geplaatst.

Kapel

Wat kan ik doen om dit evenement en Project M te steunen?

Je kunt op meerdere manieren Project M steunen. Alles wat we ophalen gaat 100% naar de vereniging. Elke bijdrage telt! 

  • Je aanmelden voor deze high tea is helaas niet meer mogelijk;
  • Een gepersonaliseerde uitnodiging via de post (€ 5,00 per stuk) .
  • Mocht je er op 3 juni niet bij kunnen zijn, maar wil je toch helpen? Dan kunt je een gerecht sponsoren. Dat kan via deze link 
  • Vrije bijdragen, hoe groot of klein dan ook (ook dat kan op deze pagina);
  • Laat anderen weten dat we dit organiseren.

Sponsor een gerecht

You are what you eat.

Of je nu wel of niet naar de gezellige taveerne van "Broodjes en Brouwsels" kunt komen, maakt in principe niet uit (al vinden we het natuurlijk supergezellig als je er wél bij bent). Iedereen kan één of meer gerechtjes sponsoren, zodat we nóg minder kosten hebben om deze Thee & Toverij een succes te maken.

Kijk maar eens op onze gerechten-pagina om te zien of er iets lekkers tussen zit. Je kunt ook een boodschap toevoegen, die het personeel dan samen met het gerecht zal serveren.

High tea

Moodboard

De evenementen van Project M spelen zich in een hedendaagse wereld af, maar omdat de relaties met normaal Nederland zo slecht zijn is er een aparte mode. Dit is vaak een combinatie van vintage stijlen vanaf begin 1800 tot heden. Door de ouderwetse insteek is er ook weinig plastic te vinden in de kledingstijl en is er niemand die een spijkerbroek of andersoortig opzichtige denim aanheeft. Voor de rest zijn er haast geen grenzen aan het kostuum!

De High Tea vindt plaats in een knusse ruimte met ruwe bakstenen muren, houten bankjes en zachte verlichting. Hoewel dit al een magische sfeer geeft kan je hier als speler aan bijdragen door iets leuks met je kleding en attributen te doen.

Kijk voor inspiratie naar de foto’s op de website of ga naar ons pinterest bord.