Avontuur, nieuwsgierigheid & onafhankelijkheid 

Afdeling Tarisai

 

Tarisaiers over hun afdeling:

"Tarisai is een afdeling die veel waarde hecht aan onafhankelijkheid, aan avontuurlijkheid en nieuwsgierigheid. Dit betekent dat leden van deze afdeling zichzelf soms, met hun avontuurlijke aanleg, in allerlei interessante- maar ook gevaarlijke situaties kunnen vinden. Gelukkig vinden ze ook vertrouwen in elkaar en in de groep. Ondanks dat leden in Tarisai misschien de neiging hebben om op hun eigen houtje hun problemen op te lossen, zijn ze er voor elkaar wanneer iemand in de problemen zit. 

Het afdelingshoofd is op het moment Vestilius Revus, de docent droomkunde."


Tarisai
De studenten van Tarisai

Afdeling

Banner Tarisai

Zoals de studenten hierboven al beschreven staat Tarisai voor Onafhankelijkheid, Nieuwsgierigheid en Avontuur. Ze dragen hun kleuren groen en geel met trots en de exotische antilope is hun afdelingssymbool.

De oprichter van de afdeling is Tarisai, een mysterieuze personage waarover verder weinig bekend is.

De studenten die bij deze afdeling horen hebben niet zo’n behoefte om per se bij elkaar te zitten. Ze mengen zich tussen de andere studenten en werken goed met hen samen. Maar als een lid van de afdeling in problemen komt zullen ze pal staan en alles op alles zetten om die persoon te helpen met alle vaardigheden die binnen hun bereik liggen.

Hun afdelingshoofd weet dit en laat hen erg vrij in hun activiteiten.

Kleuren Tarisai


 

 

 

Speciale vermeldingen

2017-2018: Winnaar Afdelingsbeker

2018-2019: Winnaar Afdelingsbeker

Blijf op de hoogte van nieuwe evenementen

Wij publiceren regelmatig nieuwsbrieven waarin alles wat er leeft binnen de vereniging aan bod komt. Als je op de hoogte wil blijven van nieuwe ontwikkelingen en als eerst mee wil krijgen wat er wanneer georganiseerd gaat worden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Klik hier om je aan te melden!